tiistai 27. tammikuuta 2015

Joulunajan tapahtumia

Lucia-kulkue 13.12.

Lucian päivänä koulussamme järjestettiin Lucia-kulkue ruokavälitunnilla. Lucia-neito Anni Manninen aloitti kulkueen yläkerrasta, ja matkalla kirjastoon kulkueeseen tulivat mukaan henkilökunta ja muut opiskelijat. Tunnelma oli jouluinen: taustalla soi Pyhä Lucia, kaikilla oli kädessään kynttilät ja kirjastossa oli tarjolla glögiä ja pipareita. 


Lucia-neito ja kulkue


Koulukino 16.12.

Viimeisellä viikolla ennen joululomaa kävimme katsomassa Kino Maritassa Tuomas Kyrön romaaniin perustuvan elokuvan Mielensäpahoittaja. Samalla osallistuimme oppilaskunnan järjestämään Toisenlainen joululahja -keräykseen, jonka saldo oli tasan 80 euroa. Oppilaskunta päätti ostaa rahoilla neljä lääkesettiä kriisialueille. Kiitos kaikille keräykseen osallistuneille!





Koko koulun jouluyö 19.-20.12.

Joulujuhla järjestettiin perinteisesti myöhään perjantai-iltana. Juhla alkoi kello 23 Ravintola Kuparissa pitsan syömisellä, jonka jälkeen siirryttiin yläkertaan nauttimaan opiskelijoiden järjestämästä ohjelmasta. Jokainen ryhmä oli suunnitellut ohjelmanumeron, ja pääsimmekin osallistumaan erilaisiin tietokilpailuihin ja esittämään opettajia. Saimme myös nähdä sirkustaiteilua ja oppilaskunnan järjestämän modernin version jouluevankeliumista. Juhla päättyi ulkona Elmo Kaasisen taidokkaaseen tulinäytökseen.


Lucia-tunnelmaa koulun kirjastossa


Teksti: Oiteli Lasarov
Kuvat: Matias Koistinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti